Čeští plavci budou na mistrovství světa v krátkém bazénu obhajovat jednu medaili

Česká výprava, kterou tvoří 14 plavců, odletí v sobotu obhajovat na mistrovství světa v Dauhá jednu bronzovou medaili z posledního šampionátu v Istanbulu. Konkrétně znakařka Simona Baumrtová. Nejvytíženějším českým plavcem v Kataru bude ale Barbora Závadová.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Závadová má na začátku zimní sezóny dost důvodů k úsměvům

Barbora Závadová má na začátku zimní sezóny dost důvodů k úsměvům | Foto: Michal Jurman

Jednadvacetiletá závodnice má totiž v plánu kromě štafet čtyři individuální starty. Čtvrtá žena z letošního evropského šampionátu v tom ale problém nevidí.

„Pořád se uklidňuji tím, že natrénováno mám, teď už si potřebuji jen dobře odpočinout. Startů nemám zase tolik, jsou čtyři, jeden den mám volno. Dvoustovka volným způsobem je opravdu doplňková, tu poplavu poslední den,“ popisuje Barbora Závadová s tím, že by tam ale nemusela dopadnout špatně.

„Tam jsem si i před dvěma lety vytvořila osobní rekord, protože tam si člověk řekne, že nemá co ztratit. Není to moje hlavní disciplína, ale ty holky, co poplavou se mnou, budou mít také hodně disciplín, takže se nemyslím, že bych byla nějak vytížená,“ dodává Barbora Závadová.

Michal Jurman, Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme