Cyklista Kreuziger se v závodu z Milána do Turína vrací do peletonu

Cyklista Roman Kreuziger se už zítra vrátí k závodění. Pojede 193 a půl kilometru dlouhou trať z Milána do Turína - uvedla to italská Gazzetta dello sport a jeho jméno je i ve startovní listině organizátorů.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Roman Kreuziger

Roman Kreuziger | Foto: Tomáš Kohout | Zdroj: Český rozhlas

Kreuziger závodil naposledy před třemi a půl měsíci. Tour de France, Vueltu a další závody nejel kvůli výkyvům v biologickém pasu, podezření z dopingu a následnému zákazu startu.

Před týdnem ho osvobodila Rozhodčí komise Českého olympijského výboru.

Lídrem Kreuzigerova týmu Tiňkoff-Saxo bude na klasice HC kategorie vítěz Vuelty Alberto Contador. Kromě českého závodníka bude 95. ročník prvním závodem po dlouhé pauze pro Itala Domenica Pozzoviva.

Jezdec týmu AG2R La Mondiale promarodil většinu sezóny po té, co si na Giru zlomil holenní i lýtkovou kost.

Závod vedoucí převážně po rovině, se dvěma kopci před cílem, startuje ve středu v 10 hodin, v Turíně jsou cyklisté očekáváni po 15. hodině.

Účast Romana Kreuzigera v závodě z Milána do Turína uvedla Gazzetta dello sport.

Jeho návrat do závodu potvrzuje i oficiální stránka organizátorů závodu.

Tomáš Kohout, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme