I přes prohru si beachvolejbalistky Sluková s Kolocovou užívaly přízeň fanoušků

Beachvolejbalistky Markéta Sluková s Kristýnou Kolocovou skončily na Prague open už v osmifinále. Ve druhém kole vyřazovací části turnaje Světové série podlehly sestrám Selgádovým z Brazílie 1:2 na sety.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Markéta Sluková a Krystýna Kolocová na Prague Open

Markéta Sluková a Krystýna Kolocová na Prague Open | Zdroj: ČTK

I po prohře ale o přízeň fanoušků nepřišly a ještě dlouho po vyřazení z turnaje stály v hloučku žadatelů o podpis a společné foto.

„Dětem je to jedno, jestli vyhrajeme nebo prohrajeme. Ty nám fandí pořád. A to je na tom to krásný,“ shodli se obě české beachvolejbalisty.

„Bojovaly jsme, předvedly jsme pěkný volejbal a porážky k tomu patří. Naši fanoušci to snad berou rozumně a vědí, že je to stejně o porážkách jako o vítězstvích. Stojí za námi v dobrém a zlém a my si toho hrozně vážíme,“ říkala Markéta Sluková.

„Líbilo se mi, co říkal po mistrovství světa v hokeji Jaromír Jágr, že je daleko důležitější, že děti oblékly do dresů a fandily u televize, než výsledek samotný. Tady je to podobné, snažíme se jít někomu vzorem, a proto jsme milé, i když bysme raději obě zalezly a chvilku si pobrečely nad nepodařeným zápasem,“ doplňuje Kristýna Kolocová.

Markéta Sluková a Kristýna Kolocová se podepisují na pražské Štvanici fanouškům | Foto: Petr Kadeřábek

„Holkám už fandím skoro dva roky a vloni jsem tady taky byla,“ říkala osmiletá dívka, které ani nevadilo, že Markéta Sluková s Kristýnou Kolocovou skončily už v osmifinále.

„Je to sport,“ dodala malá fanynka. I ostatní fanoušci na pražské Štvanici chválili české beachvolejbalistky i přes prohru s brazilským párem.

„Sleduji je od olympiády v Londýně. Líbí se mi jejich hra a samozřejmě jsou velice sympatické,“ usmíval se další z fanoušků.

I proto zůstávají Markéta Sluková s Kristýnou Kolocovou v přízni fanoušků, i když se jim zrovna nedaří.

Petr Kadeřábek, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme