Kolocová se Slukovou přes úvodní kolo play-off neprošly, na MS končí

Beachvolejbalistky Kristýna Kolocová s Markétou Slukovou se do osmifinále mistrovství světa v Nizozemsku neprobojovaly. V úvodním kole play-off český pár podlehl Italkám Martě Menegattiové a Viktorii Orsiové Tothové 19:21, 18:21 a stejně jako před dvěma lety obsadil dělené 17. místo.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kritsýna Kolocová s Markétou Slukovou (v červeném) přes italské soupeřky do osmifinále neprošly

Kritsýna Kolocová s Markétou Slukovou (v červeném) přes italské soupeřky do osmifinále neprošly | Foto: Petr Kadeřábek | Zdroj: Český rozhlas

Kolocová se Slukovou duel proti třináctým nasazeným Itakám dobře rozehrály. Vedly 12:7, poté ještě 18:16, ale náskok nedokázaly udržet.

Menegattiová a Orsiová-Tothová otočily skóre po sérii čtyř vítězných míčů v řadě. První setbol ještě Sluková odvrátila, ale na smeč Orsiové už Češky nestačily.

Ve druhé sadě diváci v Rotterdamu sledovali dlouho vyrovnanou partii, než Italky odskočily na 17:14. Kolocová se Slukovou už pak stačily snížit odstup maximálně na dva body. Postup Italky stvrdily druhým proměněným mečbolem.

Česká beachvolejbalová dvojice tak letošní sezonu nevylepšily o velký úspěchani na světovém šampionátu. Na Světovém okruhu vybojoval pátý pár z olympijských her v Londýně zatím nejlépe devátou příčku.


Mistrovství světa v plážovém volejbalu v Nizozemsku:
Ženy:
Play-off - 1. kolo: Menegattiová, Orsiová-Tothová (It.) - Kolocová, Sluková (ČR) 2:0 (19, 18).

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme