Lochteho vystoupení v americké verzi StarDance narušili výtržníci

Trable amerického plavce Ryana Lochteho pokračují. Poté, co si za vymyšlené přepadení během her v Riu a následné křivé obvinění vysloužil trest zákazu startu na deset měsíců a ztratil několik sponzorů, narušili jeho vystoupení v americké verzi pořadu StarDance dva výtržníci. Incident se odehrál krátce po tanečním představení, takže nebyl zachycen televizními kamerami.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Americký plavec Ryan Lochte

Americký plavec Ryan Lochte | Zdroj: Reuters

Taneční soutěž americké televize ABC, jenž v originále nese název Dancing with the Stars, v neděli odstartovala svou 23. řadu.

Soutěže se účastní i řada sportovců – vedle automobilového jezdce Jamese Hinchcliffa či bývalého hráče amerického fotbalu Calvina Johnsona, je jedním z nich i šestinásobný olympijský vítěz v plavání Ryan Lochte.

Jeho představení v úvodním díle nové série ale mělo nečekanou koncovku, když krátce po jeho výkonu vběhli na taneční parket dva výtržníci, kteří tímto protestovali proti jeho účasti v soutěži.

Krátce poté je však zpacifikovala ochranka.

Lochte na sebe během nedávných olympijských her upozornil tím, že si vymyslel historku o tom, jak byl s jeho reprezentačními kolegy přepaden ozbrojenými lupiči. Následně se však ukázalo, že to nebyla pravda, za což byl Lochte potrestán zákazem startu na 10 měsíců. Kromě toho s ním ukončili spolupráci i někteří sponzoři.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme