Na bikery v Novém Městě čeká nová překážka, SP se jede už za měsíc

Diváky bude na Světovém poháru bikerů v Novém Městě na Moravě bavit nová překážka pro cyklisty. Pořadaté totiž postaví jednu z technických sekcí přímo na stadionu, aby se lidé nemuseli tísnit jen u náročných pasáží v lese. Změnu přivítal i český olympijský vítěz Jaroslav Kulhavý.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaroslav Kulhavý

Jaroslav Kulhavý | Foto: Martin Bali Jenčík

„Všude vidím jen další šanci na defekt, ale to jsem jen předbíhal. Je to dobrý nápad, lepší než kdybychom tam proletěli třicítkou, otočili se o 180 stupňů a pokračovali,“ přijal změnu na trati s úsměvem domácí favorit Jaroslav Kulhavý.

„Aspoň diváci na tribunách, kterých bude několik tisíc, uvidí něco navíc,“ těší se na zvýšení atraktivity závodu český mistr světa i olympijský vítěz.

Závod Světového poháru v Novém Městě na Moravě bude úvodním závodem seriálu v celé sezoně. Ve Vysočina Aréně se bude závodit 23. a 24. května. Poslední tři ročníky závodu ovládl Švýcar Nino Schurter.

Ukončit nadvládu 28letého Švýcara se budou kromě Jaroslava Kulhavého snažit třeba i mladí Češi Ondřej Cink a Jan Vastl. Tradičním spolufavoritem bude i Francouz Julien Absolon.

 

Minulý týden ležel ještě v lesích kolem Vysočina Arény sníh, o víkendu nám však zasvítilo sluníčko a jarní počasí jsme...

Posted by Bike Vysočina on 15. duben 2015

Tomáš Kohout, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme