Olympijské beachvolejbalistky trénovaly děti. Práce s nimi mě baví, řekla Sluková

Olympioničky a vicemistryně Evropy Barbora Hermannová a Markéta Sluková byly hlavními hvězdami celorepublikové akce Zažij beachvolejbal. A také byly nejvytíženější. Stihly totiž trénovat s dětmi v Pelhřimově a předtím také v Praze.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Markéta Sluková a Barbora Hermannová

Markéta Sluková a Barbora Hermannová | Foto: Dan Vojtěch

„Jsem velkou fanynkou Barbory Hermannové a Markéty Slukové,“ prohlásila po příchodu do areálu Beachklubu Ládví jedna z účastnic tréninku českého ženského beachvolejbalového páru, který se rozhodl předat své zkušenosti.

Do tréninku, který kromě Hermannové a Slukové vedl i jejich trenér Simon Nausch, se zapojila asi dvacítka odvážlivců z řad dětí.

Přehrát

00:00 / 00:00

Práce s dětmi mě hrozně baví. Jsou tvárné jako houby, prohlásila po tréninku s dětmi beachvolejbalistka Markéta Sluková

Beachvolejbalistky svým svěřencům nejprve vysvětlily některé základní techniky, mezi nimiž nechybělo například ani odbití míče obouruč spodem – tzv. bagr, a poté se mohlo začít hrát.

„Učily nás bagr a příjem, poté si s námi povídaly a ptaly se nás na různé věci,“ líčila své zážitky jedna z účastnic tréninku.

„Práce s dětmi mě hrozně baví. V takovém věku jsou hrozně tvárné a jsou jako houby, tím jak nasávají všechny informace. Myslím, že se na nás děti těšily, takže se snažily,“ dodává Markéta Sluková s tím, že to bylo přínosné pro všechny zúčastněné.

Jakub Kanta, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme