Satoranský má za sebou premiéru v NBA. Výhru s Washingtonem ale neoslavil

Čtyřiadvacetiletý český basketbalista Tomáš Satoranský má za sebou premiéru ve slavné NBA. V úvodním duelu základní části 71. ročníku soutěže však s Washingtonem výhru nezískal, protože Wizards podlehli na palubce Atlanty Hawks 99:114. Satoranský se do statistik zapsal dvěma body.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Washington v úvodním duelu NBA nestačil na Atlantu

Washington v úvodním duelu NBA nestačil na Atlantu | Zdroj: Reuters

Přestože odehrál pouze 4 minuty a 13 sekund a na palubovku naskočil až v závěru zápasu za rozhodnutého stavu, basketbalista Tomáš Satoranský na tento duel proti Atlantě zřejmě nikdy nezapomene.

V dresu Washingtonu se stal totiž teprve čtvrtým Čechem, který naskočil do zápasu NBA.

Jediný zástupce českého basketbalu v zámořské lize za necelých pět minut stačil zaznamenat dva body, doskok a asistenci.

Satoranský se v akci objevil až v závěru poslední čtvrtiny za stavu 86:105 pro Atlantu. V prvních třech dějstvích byl přitom duel velmi vyrovnaný, konec však hostům nevyšel a prohráli o 15 bodů.

Další zápas čeká Washington Wizards v noci na úterý, kdy celek z hlavního města USA narazí na Memphis.

Výsledky NBA:
Atlanta - Washington 114:99 (za hosty Satoranský 2 body, doskok a asistence), Chicago - Boston 105:99, Portland - LA Clippers 106:114, Sacramento - San Antonio 94:102.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme