Satoranský v NBA poprvé nechyběl v zahajovací sestavě. Prohru Washingtonu ale neodvrátil

Poprvé ve své krátké kariéře v zámořské NBA nechyběl basketbalista Tomáš Satoranský v zahajovací pětce, Ale ani to nakonec nestačilo Washingtonu k tomu, aby porazil Orlando na jeho palubovce. Wizards podlehli Magic v poměru 86:88 a připsali si tak čtvrtou porážku z pěti zápasů letošní sezony.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Satoranský (vlevo) v duelu proti Orlandu

Tomáš Satoranský (vlevo) v duelu proti Orlandu | Zdroj: Reuters

Hlavní hvězda Washingtonu John Wall dostal pro zápas s Orlandem volno a právě jeho místo v základní pětce zaujal Tomáš Satoranský, jenž proti floridskému týmu odehrál přes 32 minut, čímž si vytvořil své maximum.

Nový osobní rekordy si jediný Čech v NBA vylepšil i v dalších statistikách, když si připsal osm bodů a tři asistence. Vedle toho rovněž zaznamenal dva doskoky.

Ani jeho výkon však k prvnímu venkovnímu vítězství Washingtonu nevedl, zejména proto, že Wizards nezvládli závěrečnou čtvrtinu, kterou prohráli o 11 bodů a ztratili tak předchozí devítibodový náskok.

Bodově nejproduktivnějším hráčem vítězů byl s 18 body Jeff Green, v dresu hostů se v tomto ohledu nejvíce činil rovněž 18bodový Markieff Morris.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme