Státnice se nepovedly, Kudějová si na domácím SP chce spravit náladu

Bronz z nedávného mistrovství Evropy slavila učením, ale nebylo to nic platné. Vodní slalomářka Kateřina Kudějová státnice na Vysoké škole ekonomické nesložila. Vylepšit si náladu se pokusí v semifinále a snad i finále Světového poháru v pražské Troji.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kateřina Kudějová

Kateřina Kudějová | Foto: Jan Homolka

„Řekla jsem si, že aspoň nebudu muset na přijímačky. Teď budu mít měsíc volno, pak se začnu učit znova. Ale budu mít spoustu času a nebude to taková honička. Snad to bude dobré,“ snaží se na svém studijním zaváhání u státních zkoušek najít pozitiva Kateřina Kudějová.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Kateřinou Kudějovou mluvil před semifinálovou jízdou nejen o závodech reportér ČRo Jan Suchan

V následujících týdnech se bude moct soustředit jen na závody, ale náhradní termín státnic vychází v září těsně před jasným vrcholem sezony. „Je pravděpodobné, že půjdu v úterý před mistrovstvím světa,“ tuší kajakářka.

MS letos naštěstí není na druhé straně zeměkoule jakov loni, ale v Londýně. „Doufám, že najdu nějakou vhodnou letenku a bude to tam a zpátky,“ usmívá se bronzová medailistka z letošního mistrovství Evropy.

Nevydařené státnice hodila za hlavu a teď plánuje jeden nezdar vyvážit jedním velkým úspěchem. Na pražském Světovém poháru vyhlašuje útok na medaili. „Pocit, jestli na to má, už člověk před závody má,“ tuší Kateřina Kudějová.

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme