Volejbalisté si vychutnali snídani vítězů a jdou na Bulhary

Čeští volejbalisté na mistrovství světa vyhráli nad Čínou a zajistili si tak prakticky postup do další fáze turnaje. S pocitem dobře vykonané práce se probudili do dalšího dne, a to pak na snídani jinak chutná.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Štokr a Lukáš Ticháček se radují z vítězství nad Čínou

Jan Štokr a Lukáš Ticháček se radují z vítězství nad Čínou | Zdroj: ČTK

Ovoce, bagetky se šunkou a sýrem, cornflakes s mlékem či jogurtem a medem, světlý chléb s nutelou nebo třeba míchaná vejce. To je ještě neúplný výčet toho, co obsahují talíře českých volejbalistů při snídani v turínském holetu Holiday Inn.

Jenže ani nejvybranější pokrmy by chuťovým pohárkům příliš nepřály, pokud by se zápas s Čínou výsledkově nevydařil.

Přehrát

00:00 / 00:00

Volejbalisté si vychutnali snídani vítězů a jdou na Bulhary

„Dneska máme lepší pocit, spadlo to z nás a určitě se snídá líp," usmívá se jediný zástupce české extraligy v týmu Jiří Bence.

Podobně se vyjadřuje také blokař Aleš Holubec. „To je jasné, určitě nám chutná víc. Když se vyhraje, tak se jí líp," říká hráč francouzské Nantes.

Vajíčka za vítězství

Ten si dokonce po vítězství dopřál změnu ve svém jídelníčku. „Dneska jsem si poprvé za ty tři dny tady dal vajíčka. Dopřál jsem si je za vítězství," směje se.

Ne všichni ale měli takový apetit jako Aleš Holubec. Universál Jan Štokr si na svůj talíř naložil pouze několik kousků kiwi, které zapíjel horkým čajem. Může za to ne zrovna ideálně strávená noc.

„Já jsem se dneska moc neprospal, protože jsem dost nachcípaný. Budil jsem se, potil se a řešil jiné věci. Ale ono to přejde," nedělá si těžkou hlavu Jan Štokr.

I přes mírné nachlazení by měl být k podvečernímu zápasu s Bulharskem připraven. Mimochodem, o utkání se hovořilo už u snídaně. Z vítězství nad Čínou už zbyla jen dobrá nálada.

„Ne, to už je zapomenuté, teď už tu jsou jen ti Bulhaři," říká v žertu nad koláčem s ovocem kapitán Ondřej Hudeček. Snad bude českým volejbalistům chutnat i zítra po souboji s Bulharskem.

Martin Hlucháň, Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme