"Zadky k sobě!" Basketbalistky blbnou i střízlivé

České basketbalové reprezentantky se při přípravě na mistrovství světa nevěnují jen herním variantám či taktice. Pod vedením kondičního trenéra Aleše Kaplana se snaží stmelit kolektiv nejrůznějšími teambuildingovými cvičeními.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Markéta Bednářová v dresu USK brání trutnovskou Veroniku Rybovou

Markéta Bednářová v dresu USK brání trutnovskou Veroniku Rybovou | Foto: uskbasket.cz

"Myslím, že byste se při tom dost pobavili. Tvoříte páry a Alda zakřičí 'čela', tak musíte dát čela k sobě, nebo zase zadky k sobě. Je to sranda," popisuje Markéta Bednářová.

Přehrát

00:00 / 00:00

Teambuildingová cvičení očima Markéty Bednářové

K legračním večerním programům nepotřebují svěřenkyně hlavního kouče Lubora Blažka ani kapku alkoholu. Jak by ostatně na reprezentačním soustředění mohly...

"To my takhle blbneme i střízlivé," ujišťuje hráčka USK Praha.

Proč se basketbalistkám nelesknou nohy?

Smíchu si členky národního výběru užily dostatek i na přehlídkovém molu, na němž si nedávno vyzkoušely roli modelek. "To bylo zajímavé. Například stojíte před pódiem a holka zezadu vám říká: 'Ježišimarjá, ty nemáš napudrovaný nohy!" A já říkám: 'K čemu?' 'No aby se ti leskly, ne?!' Bylo to fakt vtipné," směje se Markéta Bednářová.

Natrvalo by ale svou profesi vyměnit nechtěla: "Asi ne, ony to nemají jednoduché."

Jednoduché to ovšem nebudou mít ani basketbalové reprezentantky. Vždyť se chystají na domácí šampionát a hrát před domácím publikem, to dá pořádně zabrat.

Pavel Petr, Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme