Podle Foldyny by ČSSD měla přehodnotit kandidátku v Ústeckém kraji

Vedení ČSSD by se mělo vložit do situace v ústecké stranické organizaci a zvážit změny na kandidátní listině pro sněmovní volby. Ve Dvaceti minutách Radiožurnálu to řekl místopředseda tamních sociálních demokratů Jaroslav Foldyna.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

sestava mikrofonů pro mluvené slovo

sestava mikrofonů pro mluvené slovo | Foto: Pavel Šaman

"Třeba, když se sestavovala kandidátka, dělal se program, tak se dělala před devíti, desíti měsíci v situaci, která byla trošku jiná, než je dnes. Naši soupeři, nebo protivníci, oponenti přitvrdili v rétorice, poslali sem své špičky. A my bychom se měli trošičku přizpůsobit taktice boje a přehodnotit to, jakým způsobem byla sestavena kandidátka, přehodnotit určité programové prvky," poznamenal Foldyna.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jaroslav Foldyna mluví o přehodnocení kandidátky v Ústeckém kraji

Foldyna také upozornil, že případná ztráta v Ústeckém kraji by poškodila ČSSD v celém Česku. Lídrem kandidátky na severu Čech je předseda strany Jiří Paroubek.

Celý rozhovor s Jaroslavem Foldynou uslyšíte krátce po půl šesté.

Martin Veselovský, Jakub Šídlo Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme