Nové seriály, reality show i více dokumentů nabídnou na podzim největší české televize

Největší české televizní stanice sázejí na osvědčené formáty. Diváci na podzim uvidí oblíbené reality show i nové řady úspěšných seriálů a v nich populární herce.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ze seriálu České televize Doktor Martin

Ze seriálu České televize Doktor Martin | Foto: Česká televize

Už dnes začíná televize Prima vysílat druhou řadu oblíbeného seriálu Vinaři. Děj i hlavní postavy se z Moravy přestěhovaly do Čech. Jednu z nich hraje Tomáš Matonoha. Podle něj je nová sada Vinařů i o věčné rivalitě Čechů a Moravanů.

„To je jedno z klíčových témat. Tady je to zajímavé v tom, že se střetávají dvě vinařské oblasti, česká a moravská. Jsme v severních Čechách, které jsou úplně jiné, než jižní Morava,“ říká Matonoha.

Přehrát

00:00 / 00:00

O chystaných seriálech a pořadech největších českých televizí natáčeli Marek Blaho a Tomáš Pilát

Dalším seriálem televize Prima je Přístav s Martinem Dejdarem v hlavní roli.

Televize Nova vsadila na podzim především na reality show. Vedle známé SuperStar to bude taky MasterChef Česko, kde budou soutěžit kuchaři.

Ani Nova ale nezapomíná na seriály. Odvysílá například novou řadu Policie Modrava a v programu se objeví i komediální cyklus Na vodě s Jiřím Langmajerem nebo Veronikou Kubařovou.

Nové seriály nebudou chybět ani v České televizi. Jedním z nich bude Doktor Martin. Titulní postavu lékaře, který musí odejít z velkého města do malé horské obce, hraje Miroslav Donutil.

„V každé postavě vždy najdete něco ze sebe a něco ze sebe jí dodáte. To by člověk nemohl ty postavy hrát. Ale jinak je to postava velmi kouzelná. Hrozně se na to těším,“ uvádí Donutil.

Česká televize dá od podzimu také více prostoru dokumentům a cyklus Zlatá šedesátá II bude, stejně jako jednička, mapovat slavnou éru československého filmu 60. let minulého století.

Tomáš Pilát, Marek Blaho Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme