O víkendu bude polojasno, pozdní léto naruší jen občasné bouřky

Dnešní i zítřejší počasí má být příjemné a lákat k výletům. Obloha bude polojasná, takže budou vidět třeba i letadla na obloze. Nejvyšší denní teploty dosáhnou až třiceti stupňů. Víkendové polojasno naruší jen občasné přeháňky a bouřky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Obloha

Obloha | Foto: Fotobanka Pixabay, krzys16

Dnes bude hezky a i sobota bude polojasná až skoro jasná. Oblačno může být jen přechodně. Teploty se budou držet mezi 25 a 29 stupni Celsia.

Neděle zůstane z počátku většinou polojasná. Během dne ale od západu přibyde oblačnosti a místy se vyskytnou přeháňky nebo i bouřky. Noční teploty se budou pohybovat mezi šestnácti až dvanácti stupni Celsia.

Přehrát

00:00 / 00:00

Denní teploty mohou dosahovat třiceti stupňů. V noci bude naopak být až dvanáct.

Nejvyšší denní teploty můžeme čekat od šestadvaceti do třiceti stupňů. Naopak na západě můžeme pozorovat spíše kolem pětadvaceti.

Během dne bude zároveň vát zpočátku slabý, ale poté mírný jihozápadní vítr. Pohybovat by se měl rychlostí 3-7 metrů za sekundu. Tlaková tendence bude o víkendu v setrvalém stavu nebo bude vykazovat slabý pokles.

Martin Karlík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme