Prezident Zeman zahájil školní rok ve Stochově. Prvňákům rozdal památníčky s podpisem

Prezident Miloš Zeman osobně přivítal prvňáčky ve Stochově na Kladensku. Žákům rozdal památníčky s vlastním podpisem a popřál jim štěstí v učení i hodně kamarádů. Zahájení školního roku přihlíželo několik stovek lidí, kromě rodičů se přišli podívat i obyvatelé Stochova.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Prezident Miloš Zeman rozdával prvňákům ve Stochově památník s vlastním podpisem

Prezident Miloš Zeman rozdával prvňákům ve Stochově památník s vlastním podpisem | Zdroj: ČTK

Žáci byli z prezidentovy návštěvy nadšení. Někteří říkali, že by si přáli, aby prezident přijel znovu a třeba se s nimi rozloučil, až budou v deváté třídě.

Pro zahájení školního roku si prezident připravil i dárky, každému prvňákovi dal podepsaný památník.

„Chtěl bych vám popřát, abyste do těchto památníčků získali podpisy zajímavých lidí, a především svých kamarádů, které v té škole určitě najdete, neboť jedna z nejcennějších věcí je mít kamarády. Bez kamarádů se hezký život prožít nedá," uvedl prezident.

Na oplátku pak od ředitele školy Milana Hampela dostal žákovskou knížku se slovním hodnocením a přímo od jednoho z prvňáčků i balíček čokoládových bonbónů.

„Matematika: výborně počítá, český jazyk: vynikající slovní zásoba, občanská výchova: zvládá s přehledem," zaznělo mimo jiné v hodnocení, které ředitel před školou přečetl.

Ve Stochově byl Zeman už potřetí. Loni obec navštívil kvůli Legiovlaku, letos v červnu se pak na stochovském nádraží vítal s tehdejším rakouským prezidentem Heinzem Fischerem.

ČTK, Kristýna Vašíčková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme