Na Náchodsku havaroval autobus se studenty, 14 cestujících se zranilo

Nedaleko Hořiček na Náchodsku havaroval před polednem autobus se zahraničními studenty ve věku 12 až 16 let. Podle informací záchranářů sedělo v autobuse 40 až 50 cestujících. 13 dětí a jedna žena utrpěly zranění, jeden zraněný chlapec je v kritickém stavu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Autobus se zahraničními studenty zřejmě dostal smyk a sjel do příkopu

Autobus se zahraničními studenty zřejmě dostal smyk a sjel do příkopu | Zdroj: ČTK

„V jednom případě šlo o velmi těžké zranění 15letého chlapce, který byl na místě resuscitován. Po obnovení srdeční činnosti byl ve velmi vážném stavu letecky transportován na traumacentrum do fakultní nemocnice v Hradci Králové,“ upřesnil mluvčí královéhradeckých krajských záchranářů Ivo Novák.

Autobus zřejmě dostal smyk a sjel do příkopu. Policisté silnici uzavřeli, řidiči musejí počítat s dopravními komplikacemi.

„Vlivem sněžení leží na mnoha vozovkách vrstva rozbředlého sněhu. Tady je místní silnice zcela neprůjezdná a bude neprůjezdná ještě delší dobu, než hasiči vyprostí havarovaný autobus,“ upozornila mluvčí náchodské policie Eva Prachařová.

Ondřej Vaňura Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme