Po požáru v Duchcově zůstala mrtvá starší žena, pět lidí se nadýchalo kouře

Kvůli požáru museli odpoledne opustit své domovy obyvatelé panelového domu v Osecké ulici v Duchcově na Teplicku. Při neštěstí zahynula jedna žena, nikdo další nebyl vážně zraněn. Hasiči lidi z domu evakuovali i pomocí vysunovacích žebříků. Příčina požáru se vyšetřuje.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Požár domu v Duchcově na Teplicku.

Požár domu v Duchcově na Teplicku. | Foto: Jan Vraný

„Hořelo v obývacím pokoji bytu v prvním patře, pět lidí se nadýchalo kouře a bylo odvezeno zdravotnickou záchrannou službou,“ řekl mluvčí hasičské záchranné služby Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Nikdo z nich nemá podle starosty Zbyňka Šimbery (ČSSD) vážné následky. Dalších dvanáct lidí hasiči a policisté evakuovali. Oheň si ale vyžádal jednu oběť, potvrdila policejní mluvčí Alena Bartošová.

„Po dohašení požáru bylo v bytě nalezeno tělo ženy, jednalo se o uživatelku bytu,“ uvedla Bartošová. Přesnou příčinu úmrtí určí pitva. Dalšímu obyvateli vyhořelého bytu město nabídlo nocleh v azylovém domě i další pomoc.

Hasiči dostali oheň pod kontrolu po několika minutách. „Příčina požáru se vyšetřuje," dodal Marvan.

Gabriela Hauptvogelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme