Namrzlé silnice zkomplikovaly dopravu v Praze

Pražské řidiče potrápily zledovatělé silnice. Námraza zavinila v hlavním městě jen za dopoledne na tři desítky dopravních nehod. Záchranka ale zasahovala jen u jedné z nich.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

na magistrále sněží

na magistrále sněží | Foto: Marián Vojtek

Desítky dopravních nehod v jednom dni nejsou v Praze neobvyklé, jejich dnešní počet je ale vysoký vzhledem k tomu, jak řídký je mezi svátky v Praze provoz.

"Policie zaznamenala největší komplikace v oblasti ulice K Barrandovu, kde došlo hned k několika haváriím. Dokonce tam došlo k dopravní nehodě hasičského vozu, který vyjížděl k odstranění úniku plynu z vozidla, které skončilo taktéž na ulici k Barrandovu na boku v levém jízdním pruhu. Všechny tyto události se ve směs obešly bez zranění, vznikla ale hmotná škoda," popsala situaci na pražských silnicích mluvčí pražských policistů Eva Miklíková.

Meteorologové navíc řidiče stále varují před výskytem ledovky na silnicích. Ta se bude už od dnešního večera postupně tvořit sice místy, ale na celém území republiky. První komplikace čekají řidiče na jihozápadě Čech.

Věra Pfeifferová, Lenka Rafaelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme