Města Ústí a Zlín čekají nepříjemné dopravní komplikace

Velké komplikace zasáhly dopravu v centru Ústí nad Labem. Dnes ráno tam začala čtyřtýdenní uzavírka důležité silnice v Přístavní ulici, která je součástí hlavního tahu z Lovosic do Ústí a dál do Děčína. Provoz řídí dopravní policisté.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ústí nad Labem

Ústí nad Labem | Foto: Petr Vorlíček

Centrem města vedou tři objízdné trasy. Jedna pro nákladní auta a dvě jednosměrné objížďky pro osobní automobily. Dopravu v kritických úsecích objížděk proto řídí policie a tak průjezd městem je plynulý.

S koncem prázdnin policie po celé zemi posiluje hlídky. Zaměří se na alkohol za volantem, dodržování rychlosti, nebo na telefonovaní za jízdy.

Ve Zlíně se pojede rally

Ve Zlíně situaci zkomplikuje i víkendová motoristická soutěž Barum Czech Rally.

Seznamovací rychlostní zkouška uzavřela centrum města už v noci na dnešek. Policie už předem upozornila, že se zaměří na dodržování povolené rychlosti a samotných závodníků nevyjímaje. Zatím chytila dva hříšníky, jeden z nich, soutěžící z Itálie jen v Doubravách 81 km za hodinu.

Dnes krátce po 19. hodině čeká Zlín další neprodyšná uzavírka v samotném centru města. Omezený přístup bude i k vlakovému a autobusovému nádraží.

Policie proto radí motorizovaným návštěvníkům nejen dodržovat pravidla, ale také odstavit auta na okraji města a do míst, kde se dnes atraktivní noční superrychlostní zkouška pojede, došli po svých.

Veronika Kindlová, Andrea Kratinová, Michaela Vydrová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme