Brněnské výstaviště se chce otevřít veřejnosti. V areálu přivítalo lovce pokémonů

Zhruba 80 lovců pokémonů ve středu vyrazilo do běžně uzavřeného areálu brněnského výstaviště. Fanoušci hry pro chytré telefony dostali možnost pochytat vzácné exempláře. Za virtuálními příšerkami by se totiž normálně nedostali. Správci ale chtějí areál víc otevřít veřejnosti. Hráče nakonec nezastavily vysoké teploty a některé ani zotavování po operaci.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Pokémon Go hlásí první zranění způsobená nepozorností (ilustrační foto)

Hráči Pokémon Go hlásí první zranění způsobená nepozorností (ilustrační foto) | Zdroj: Reuters

„My jsme zjistili, že tady máme 15 PokéStopů a Gymů, které hráči využívají, takže jsme se rozhodli, že poslední prázdninový den zpříjemníme všem, kteří pokémony hrají,“ zdůvodnil otevření jinak nepřístupného brněnského výstaviště organizátor Jiří Erlebach.

Příležitost si nenechala ujít ani hráčka Mirka. „Dostala jsem se k tomu až v pracovní neschopnosti. Už jsem dlouho doma a v podstatě využívám vycházky, které mám povolené, na lov pokémonů,“ popsala.

Přehrát

00:00 / 00:00

Brněnské výstaviště se mimořádně otevřelo veřejnosti, zejména lovcům pokémonů. Na místě natáčela Tereza Kadrnožková

Dodala, že její první setkání s virtuální kreslenou postavičkou bylo legrační.

„Byla jsem ve vaně, neměla jsem co dělat, tak jsem si to nainstalovala. Objevila se moje koupelna, měla jsem na noze pokémona a nemohla přijít na to, jak ho ulovit,“ vzpomínala.

Spolu se synem přišla na výstaviště i maminka Soňa. „Půjčuji mu telefon, protože já tam mám data, on ne. Takže svůj nechá doma, vezme si můj a utíká ven. Jsem ráda, že je aspoň na čerstvém vzduchu, naběhá několik kilometrů. Vrátí se vždycky úplně vyřízený,“ řekla.

Další podobná akce bude na brněnském výstavišti nejdříve v říjnu.

Tereza Kadrnožková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme