Na zrušený koncert Bílé mířily tisíce lidí z celého Česka. Mohla to ohlásit dřív, stěžovali si někteří

Zpráva o zrušení víkendových koncertů Lucie Bílé zastihla v sobotu její fanoušky až před O2 arenou. Některé změna rozladila, protože za oblíbenou zpěvačkou přijeli od Svitav nebo z Moravy. Mohli to ohlásit dřív, shodli se čekající. Část lidí ale byla smířlivější.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zpěvačka Lucie Bílá

Zpěvačka Lucie Bílá | Foto: Fotobanka Profimedia

„Dozvěděli jsme se to před chvílí z radia v autě. Mohli to ohlásit malinko dřív, ne na poslední chvíli. Přijeli jsme autem až od Svitav. Pojedeme zpátky na prázdno,“ popsal jeden z čekajících fanoušků Lucie Bílé.

A jedna z žen před O2 arenou s tím souhlasí. „Jsme zklamaní, jedeme až z Moravy. Lucie to mohla dát vědět hned ráno a ne až navečer. Přijeli jsme vlakem,“ vysvětluje.

Přehrát

00:00 / 00:00

Mohli to ohlásit dřív, přijeli jsme vlakem z Moravy. Na zrušený koncert Bílé mířily tisíce lidí. Na místě natáčel Radek Duchoň

Za Bílou mířily do pražské haly tisíce lidí. Sobotní i nedělní koncert měl být vyprodaný.

„Při velkém rockovém koncertu může maximální kapacita O2 areny dosáhnout až 18 tisíc diváků,“ uvádějí stránky O2 areny.

Někteří fanoušci sice byli překvapení, ale mluvili smířlivěji. „Neděláte si srandu, že ne? Ale co, stane se to, pohoda. Přijeli jsme od Jihlavy. Byli jsme alespoň na Alfonsi Muchovi a pojedeme se podívat na Václavák,“ říkají další z čekajících fanoušků.

Bílá zrušila víkendová vystoupení kvůli zdravotním problémům. Zpěvačka má zánět průdušek, a přišla proto o hlas.

„Třicet let se připravuji na tak velký koncert. Posledních několik měsíců poctivě ladím formu psychicky i fyzicky. A teď se mi stalo to, o čem se všem zpěvákům zdá v nejhorších snech,“ uvedla zpěvačka Bílá na oficiálním profilu na facebooku.

Nemám hlas. Lucie Bílá musela zrušit dva vyprodané koncerty v O2 areně

Číst článek

V sobotu ráno musela začít brát antibiotika a kvůli nemoci ztratila hlas. „Dvakrát vyprodaná O2 arena a já mám zánět průdušek. Nemám hlas. Jsem zvyklá jít na pódium v jakémkoli stavu, ale nemůžu jít bez hlasu,“ vysvětlila Bílá.

„Nedovedete si představit, jak je to pro mne těžké, ale musím poprvé v životě říct: Dnes ani zítra nevystoupím. Celým svým srdcem se vám omlouvám,“ dodala zpěvačka.

Koncert z 5. listopadu se přesouvá na 8. ledna 2017 od 20 hodin a koncert z 6. listopadu se bude konat 8. ledna od 14 hodin.

Bílá, která loni v listopadu obhájila vítězství v kategorii Nejlepší zpěvačka a převzala osmnáctého Českého slavíka, za svou dosavadní kariéru prodala více než čtyři miliony nosičů.

Lucie Bílá | Foto: Český rozhlas

Radek Duchoň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme