Policie pátrá po nezvěstných sestrách, je jim 12 a 14 let

Pražská policie pátrá po dvojici nezvěstných dívek ve věku 12 a 14 let. Sestry Karolína a Natálie Riedlovy volaly v pátek kolem 20. hodiny svému otci, že jsou na pražském Černém Mostě a ve 21 hodin jim jede autobus domů do Horních Počernic. Tam však nedorazily a ani o sobě nepodaly žádnou zprávu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policisté si na mapě upřesňujítrasu pátrání

Policisté si na mapě upřesňujítrasu pátrání | Foto: Andrea Kratinová

Čtrnáctiletá Karolína Riedlová je 160 centimetrů vysoká, má hubenou postavu, odbarvené blond vlasy na mikádo a hnědé oči. Naposledy byla oblečena do béžové mikiny, která má ve výstřihu ozdobné kamínky, černých legín a na nohou měla černé lodičky s mašličkou. Na levé straně u nosu má výraznou pihu.

Její o dva roky mladší setra Natálie Riedlová měří 170 centimetrů, má štíhlou postavu, černé středně dlouhé vlasy a hnědé oči. Oblečena byla do béžové síťované mikiny, maskáčových hnědozelených kalhot a měla obuty oranžové tenisky.

Dívky, které mají trvalé bydliště v Jablonci nad Nisou, byly již v minulosti pohřešovány, uvedla policie.

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po obou dívkách. Informace je možné volat na tísňovou linku 158.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme