Při hromadné nehodě na D5 zemřela žena, dálnice byla uzavřená

Hromadná nehoda šesti osobních a jednoho nákladního auta uzavřela dnes ráno dálnici D5 na Plzeňsku. Při nehodě zemřela 48letá žena, další tři lidé jsou zraněni - muže s vážnými zraněními transportoval do nemocnice vrtulník, další dvě ženy odvezla sanitka. Dálnice byla od 107. kilometru uzavřená, teď už je průjezdná.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Uzavřená dálnice D5

Uzavřená dálnice D5 | Foto: Petr Kološ | Zdroj: Český rozhlas

Nehoda se stala kolem 6.15 na 104. kilometru dálnice ve směru z Rozvadova na Prahu. Dálnice byla uzavřena od 107. kilometru.

Dopravu policie odkláněla na 107. kilometru u Ostrova, zpět pak naváděla auta na 100. kilometru směrem na Prahu. Doprava na objížďce byla plynulá.

Za policejní pásky vjela kolem 11. hodiny odtahová služba, která naložila dvě bílé havarované dodávky. Následovala další osobní vozidla, která skončila ve svodidlech.

Dechová zkouška u nikoho ze zúčastněných nepotvrdila, že by před jízdou pil alkohol. Ještě zbývají testy u těžce zraněného muže a ženy, která nehodu nepřežila.

Dálnice byla v místě nehody po dešti mokrá, ráno byla i mlha.

Uzavírka na D5 | Foto: Český rozhlas

ČTK, Martina Klímová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme