Příjezd po D1 do Prahy ochromila nehoda, pět lidí bylo zraněno

V úseku prvního kilometru za Prahou u sjezdu na Spořilov se srazila dodávka s nákladním autem. Na místě operoval vrtulník i záchranné a policejní složky. Část dálnice byla uzavřena a před místem nehody se tvoří více než pětikilometrové kolony.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Další úseky českých dálnic budou nově bez poplatku (ilustrační foto)

Další úseky českých dálnic budou nově bez poplatku (ilustrační foto) | Foto: Milan Kopecký | Zdroj: Český rozhlas

V dodávce se zranilo pět lidí, někteří těžce. Dálnice byla uzavřena krátce po sedmé hodině. Provoz jedním pruhem byl obnoven o hodinu později.

V dodávce bylo zaklíněno pět zraněných lidí. "S největší pravděpodobností to byli cizinci," uvedl mluvčí pražské záchranky Horn.

Nejtěžší zranění utrpěl muž, kterého přepravil záchranářský vrtulník do střešovické nemocnice. "Má poranění zad, pánve a hrudníku," uvedl Horn. Na traumacentrum do motolské nemocnice odvezla sanitka také muže s poraněním nohy a hrudníku, zřejmě řidiče vozu.

Doprava zůstává uzavřena

Žena z dodávky byla převezena na traumacentrum do vinohradské nemocnice, další dva zraněné záchranáři přepravili také do vinohradské nemocnice s poraněním rukou a nohou.

Policie doporučuje řidičům úsek neobjíždět a místo toho vyčkat. Doprava na dálnici zůstává stále uzavřena. Přijíždějícím řidičům, kteří dosud neuvízli v koloně, je doporučeno sjíždět na šestém kilometru na Průhonice.

Ondřej Patrovský Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme