Sestra Petra Kramného u soudu vypovídala proti obžalovanému

Výslechem příbuzných dnes v Ostravě pokračuje proces s Petrem Kramným. Podle obžaloby zavraždil elektřinou svou manželku a dceru na dovolené v Egyptě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

U ostravského soudu pokračuje proces s Petrem Kramným

U ostravského soudu pokračuje proces s Petrem Kramným | Zdroj: ČTK

Podrobně svědčila jeho sestra Lenka Krečmerová, která Kramnému nevěří. Vypověděla, že po smrti svých blízkých byl nezvykle klidný a choval se racionálně.

V dětství byl prý problémový. Trpěl výbuchy vzteku, býval agresivní a odmítal chodit do školy, řekla u soudu Krečmerová.

Dodala, že v dospělosti s bratrem deset let nebyla v kontaktu. Nepohodli se kvůli půjčce. Bavila se jen s bratrovou manželkou a dcerou.

Obhájkyně Jana Rejžková svědectví nepovažuje za důležité: „Rodina je rozpolcena a rozdělena na takový přátelský a nepřátelský tábor. Jedna část stojí při mém klientovi, druhá se bohužel postavila proti němu.“

Matka obžalovaného Irena Rychlá při výslechu uvedla, že Kramný byl dyslektik a děti se mu ve škole smály.

Matka s dcerou zemřely koncem července 2013 přímo v hotelovém pokoji v egyptském letovisku Hurghada. Zmocněnkyně poškozených pro příbuzné žádá celkem osm milionů.

Petr Kramný celou dobu vinu odmítá. Obžaloba tvrdí, že vraždy naplánoval, protože byl na své ženě závislý a trpěl ztrátou zájmu z její strany.

ČTK, Andrea Brtníková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme