Uzavírky železničních přejezdů zkomplikují cestu z Teplic do Proboštova a Novosedlic

Pro cestu z teplických Trnovan do Proboštova a Novosedlic budou muset řidiči zvolit jiné trasy. Od pondělí 27. října tam totiž dělníci začnou s opravami na železničních přejezdech. Tři proto budou zavřené.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Železniční přejezd, oprava

Železniční přejezd, oprava | Foto: Olga Štrejbarová

Podle Marka Iliaše ze Správy železniční dopravní cesty je potřeba opravit koleje. Závory dole budou na přejezdu v Zemské ulici u keramičky, u dopravního podniku a v Přítkovské - a to až do pondělí 3. listopadu.

Dělníci pak s opravami naváží na přejezdu v Bohosudovské ulici mezi Sobědruhami a Novými Modlany. Tam práce potrvají od 4. do 7. listopadu.

Kvůli opravám přejezdu se řidiči od úterý 28. října nedostanou po silnici II/261 z Malého Března na Ústecku směrem na Děčín ani na Úštěk. Dělníci budou opravovat ve směru od Ústí nad Labem přejezd právě před odbočkou na Zubrnice a Úštěk.

Práce jsou plánované až do soboty 1. listopadu, znovu pak od 17. do 22. listopadu.

Gabriela Hauptvogelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme