Venkovní plovárny opět otevírají. Města tak reagují na velká vedra

Kvůli vysokým teplotám, které často atakují tropické teploty, se vedení mnoha měst rozhodlo znovu otevřít své venkovní plovárny.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Osvěžení v horkém letním dni přijde vhod

Osvěžení v horkém letním dni přijde vhod | Foto: Jaroslav Hoření | Zdroj: Český rozhlas

„Tohle jsme nečekali, protože většinou zavíráme první víkend v září, protože lidi už přestanou chodit se začátkem školního roku. No a letos přišlo takové krásné počasí, takže jsme znovu otevřeli a je to paráda,“ říká Taťána Červená, ředitelka karvinského koupaliště.

Právě Karviná patří mezi města, která zareagovala na poptávku lidí a opět otevřela své koupaliště. Největší problém asi byl svolat zpět do práce všechny vrátné, plavčíky nebo údržbáře.

Přehrát

00:00 / 00:00

Některá města otevřela kvůli vedrům koupaliště. Situaci v Karviné se věnovala Andrea Čánová

„Bez problémů. Tak nedá se nic dělat. První je práce, potom dlouho nic a pak zábava. Jako jediná z koupaliště nejsem opálená. Já mám ráda lidi, takže mi nevadí, jak se otevřelo,“ říká vrátná karvinského koupaliště Laura Zorychtová.

Lidé si pochvalují, že voda je příjemně studená. Karvinské koupaliště bude podle své ředitelky otevřené do doby, než se ochladí. Teprve pak začnou s běžnou posezonní údržbou.

Andrea Brtníková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme