Záškodník vytopil šatnu fotbalistů z Třebenic na Třebíčsku. Hledá ho policie

Neznámý pachatel napustil desítky kubíků vody do fotbalových kabin v Třebenicích na Třebíčsku. Zahradní hadici, kterou se jinak omývá hřiště a vybavení, prostrčil jediným otevřeným oknem. Hrotovičtí policisté řeší případ jako poškození cizí věci a viníka hledají. Prosí o pomoc i občany, kteří si všimli něčeho podezřelého.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

S fotbalem má freestyle fotbal společný jen míč (ilustrační foto)

S fotbalem má freestyle fotbal společný jen míč (ilustrační foto) | Foto: Fotobanka stock.xchng

Vyplavenou šatnu objevil správce, který je zároveň provozovatelem přilehlé hospody, dvě hodiny před odjezdem třebenických fotbalistů na zápas do Dolních Syrovic.

Místní se domnívají, že si někdo chtěl zajít na pivo, protože už ale bylo zavřeno, rozhodl se provést „kanadský žertík“.

Kabinami i sociálním zařízením, které fotbalisté sdílí s restaurací, proteklo 40 až 50 kubíků vody. Většina sice odtekla odpadní jímkou, voda se ale dostala i do dřevěného obložení šaten. Jestli ho bude nutné vyměnit, zjistí obec teprve, až dřevo vyschne.

Fotbalisté měli mokré dresy i kopačky a před zápasem museli narychlo shánět náhradní vybavení. Vytopenými šatnami ale smolná neděle třebenického týmu neskončila. V zápase s Dolními Syrovicemi prohráli 9:1.


Zvětšit mapu

Daniel Zach Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme