Bolta v Riu pobavil norský novinář. Složil pro něj oslavnou píseň

Král světových sprinterů už baví Rio de Janeiro. Usain Bolt přiletěl na olympijské hry, potvrdil, že budou jeho poslední, a hned dokázal, že není jen výtečným atletem, ale také velkým šoumenem. I když tentokrát se o hlavní roli musel na tiskové konferenci podělit s nečekaným hrdinou – norským novinářem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Usain Bolt na tiskové konferenci v Riu

Usain Bolt na tiskové konferenci v Riu | Zdroj: Reuters

Představil se ještě jako všichni ostatní novináři, ale pak přiznal, že otázku nemá, že chce jen říct Usainu Boltovi, jak ho miluje. A pak to přišlo, když novinář spustil oslavný popěvek.

Prý miluje jeho pohyby, nohy i styl, doufá, že vyhraje zlatou medaili a že ho nesrazí segway jako loni na MS v Pekingu. Bolta netradiční oslavný rap tak zaujal, že si vyprosil přídavek.

Přehrát

00:00 / 00:00

Podle mě jdeme správným směrem, řekl Usain Bolt v Riu na téma řešení dopingu v atletice

Nikolay Ramm trošku zafušoval Usainu Boltovi do řemesla, slavný Jamajčan totiž přiznal, že se cítí jak sprinterem, tak bavičem.

Ale došlo i na vážnější téma: doping v atletice.

„Podle mě jdeme správným směrem. Ty špatné jsme vyřadili, a tak není třeba ztrácet víru v atletiku. Samozřejmě v životě není nic jistého, ale já nepřemýšlím o tom, jestli moji soupeři dopují. Od toho jsou tu Světová antidopingová agentura, atletická federace nebo Mezinárodní olympijský výbor. Mně jde hlavně o to závodit a bavit lidi,“ prohlásil Usain Bolt.

Usain Bolt | Foto: Český rozhlas

Jan Suchan, Adéla Kalibová, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme