Do programu 4. dne olympiády zasáhnou z českých sportovců hlavně vodáci

Čtvrtým soutěžním dnem dnes pokračují boje o olympijské medaile. I v úterý má Česká republika několik želízek v ohni, všechny z nich se však do finálových bojů budou muset teprve prokousat. Ještě před tím by se ale Martina Sáblíková měla dozvědět konečný verdikt Mezinárodní sportovní arbitráže, který rozhodne o tom, jestli zasáhne do zítřejší časovky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vodní slalomář Vítězslav Gebas se dnes popere o finále v kategorii C1

Vodní slalomář Vítězslav Gebas se dnes popere o finále v kategorii C1 | Zdroj: ČTK

Jako první se dnes z českých sportovců představí skifař Ondřej Synek, který se na olympijském kanálu, pokud to umožní počasí, představí v rámci čtvrtfinálových bojů ve 13.40. Mirku Knapkovou Topinkovou pak její jízda čeká o půl hodiny později.

Kolem 14.00 si olympijský debut odbyde český kordista Jiří Beran, jenž vyzve domácího šermíře Athose Schwantese.

V 15.00 nastoupí v semifinále dvojka bez kormidelníka ve složení Lukáš Helešic, Jakub Podrazil. Krátce po nich bude bojovat i dvojskif žen s Lenkou Antošovou a Kristýnou Fleissnerovou a čtyřka bez kormidelníka (Miroslav Vraštil, Ondřej Vetešník, Jiří Kopáč a Jan Vetešník)

Pokračovat bude samozřejmě i turnaj tenistů a tenisek. Po 16.00 by se na kurtu měla ukázat Petra Kvitová, která bude s Ruskou Makarovou bojovat o účast ve čtvrtfinále. Ve čtyrhře budou o postup do čtvrtfinále usilovat Lucie Šafářová s Barborou Strýcovou a duo H+H ve složení Andrea Hlaváčková – Lucie Hradecká.

Po 18.00 v Riu budou závodit i jachtaři (Lavický, Teplý a Kozelská Fenclová), které čekají další rozjížďky. V 18.30 se singlkanoista Vítězslav Gebas pokusí dostat do finále a pokud se mu to podaří, tak si hned poté zazávodí i v boji o medaile.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme