Střelec Kostelecký je po prvním kvalifikačním dnu pátý

Po prvním kvalifikačním dnu trapu na olympijských hrách v Riu de Janeiru je český střelec David Kostelecký na pátém postupovém místě. Z pětasedmdesáti pokusů udělal tři chyby, což by bylo jindy hodně, ale v podmínkách, které na olympiádě panují, je to dobré skóre.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český sportovní střelec David Kostelecký

Český sportovní střelec David Kostelecký | Zdroj: ČTK

Střelbu ovlivňuje silný vítr a spálená tráva, v níž se můžou holubi brokařům ztrácet. Olympijský vítěz z Pekingu minul dvakrát v první sadě a jednou ve třetí. Nejlépe mu vyšla druhá položka.

Bodově je na tom stejně jako Chorvat Josip Klasnovič. Lepší o jeden zásah lepší jsou Brit Edward Ling a Ital Giovanni Pellielo. Jediným bezchybným střelcem je obhájce stříbrné medaile z Londýna Ital Massimo Fabbrizi.

Zítra je na programu padesát terčů a šestici nejlepších čeká boj o medaile. Nejspíš bez šance na obhajobu prvenství je Chorvat Černogoraz, který dokončil první den se skóre 67.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme