Armádní technika a vybavení je k vidění v Praze

Vojenští experti, ale i nadšenci do armády si ode dneška přijdou na své v Praze. Začíná tam totiž výstava zaměřená na obranné technologie Future Soldier. Výstava se do Prahy vrací po dvou letech a představí 123 vystavovatelů z 25 zemí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bojové vozidlo Dingo-2

Bojové vozidlo Dingo-2 | Foto: 601. skupina speciálních sil

Noční vidění, zbraně, vybavení armády, ale také vojenských policistů. To vše bude pro odborníky i návštěvníky připraveno v pražských Letňanech.

Hlavně experti se budou moci seznámit například s pracovišti velitelů operací, bojovými vozidly, ale také s 3D simulátorem Univerzity obrany Brno.

Největší stánek na veletrhu má české ministerstvo obrany, které představí například nové technologie při nasazení českých jednotek v zahraničních operacích, ale také výbavu vojáka současnosti i příští generace.

Výstava potrvá až do soboty. Je určená zejména odborníkům, veřejnosti se otevře až v sobotu dopoledne. Děti mohou na výstavu až od 15 let.

Veronika Malá, Eva Presová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme