Pátrání po devítileté dívce v pražské Troji pokračuje

Policisté rozhodnou o dalším postupu v pátrání po zmizelé devítileté dívce v pražské Troji. Včera zadrželi muže, kterého podezírají, že má s případem něco společného. Jeho výslech trval až do pozdních nočních hodin.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Do rozsáhlého pátrání v Troji jsou zapojeni policisté i vojáci

Do rozsáhlého pátrání v Troji jsou zapojeni policisté i vojáci | Zdroj: ČTK

Podle dostupných informací zatím ani výslech zadrženého muže, ani včerejší intenzivní pátrání v zahradní kolonii, kde stopy po devítileté dívce končí, žádné konkrétní výsledky nepřinesly.

Vyšetřovatelé našli pouze batoh a láhev s pitím – tedy věci, se kterými holčička ze školy odešla. Oznámili však, že mají důvod se domnívat, že zadržený člověk má s jejím zmizením něco společného.

Server Lidovky.cz uvedl, že policie zřejmě podezřelého v souvislosti se zmizením dítěte během několika hodin obviní. Spekuluje se o tom, že ho kriminalisté našli na základě DNA odebrané z dívčina batohu. Znamenalo by to, že ho mají v registru již trestaných lidí.

Devítiletá školačka zmizela cestou ze školy minulou středu v pražské čtvrti Troja.

Lenka Šumová, Lucie Maňourová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme