Fotbalisté Plzně Brno navzdory převaze neporazili

Dohrávka 13. kola fotbalové Gambrinus ligy skončila bez vítěze. Viktoria Plzeň remizovala s Brnem 1:1. Plzeňští tak zůstávají v tabulce na pátém místě, Brno je desáté. Vedou nadále Teplice o skóre před Jabloncem, na posledním místě zůstavají Bohemians Praha.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci FC Viktoria Plzeň

Fanoušci FC Viktoria Plzeň | Foto: FC Viktoria Plzeň

Viktoria Plzeň - 1. FC Brno 1:1 (0:0)

První poločas branku nepřinesl. Plzeňský Bystroň i brněnský Dostálek nechali vyniknout oba brankáře. Začátek druhé půle patřil domácímu Marku Bakošovi, který v 51. minutě proměnil jednu ze svých velkých šancí a poslal Viktorii do vedení. Plzeňané měli mnoho dalších příležitostí, hostující brankář Bureš ale fantastickými zákroky svůj tým podržel. V 83. minutě potom z ojedinělé šance zařídil Brnu bod Sus.

Branky: 51. Bakoš - 83. Sus. Rozhodčí: Bílek - Ubias, Urban. ŽK: Došek (Plzeň). Diváci: 2000.

Sestavy:
Plzeň: Daněk - Ševinský, Navrátil, Bystroň, Limberský - Rajtoral (71. Střihavka), Rada, Horváth, Kolář (86. Jiráček) - Rezek, Bakoš (90. Mlika). Trenér: Vrba.

Brno: Bureš - Križko, Dvorník, Sus, Čoupek - Šural (63. Polách), Mareček, Dostálek, Léo (77. Dalmo) - Rabušic, Došek. Trenér: Beránek.

Přehrát

00:00 / 00:00

Utkání z pohledu reportéra Vladislava Janouškovce

Vladislav Janouškovec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme