Chomutov vyhrál v Mladé Boleslavi a srovnal stav baráže na 1:1

Hokejisté Chomutova zvítězili ve druhém utkání baráže o extraligu na ledě Mladé Boleslavi 2:1. Stav série je 1:1 na zápasy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Chomutov srovnal stav barážové série

Chomutov srovnal stav barážové série | Zdroj: ČTK

BK Mladá Boleslav - KLH Chomutov 1:2 (0:0, 1:0, 0:2)

Úvodní třetina na rozdíl od prvního duelu baráže byla vyrovnaná. Největší šanci měl na své holi Bahenský, ale zazvonil pouze na tyč Hanuljakovi branky. Druhá dvacetiminutovka už přeci jen nabídla více šancí na straně domácích, což se projevilo i na změně skóre.

Ve 28.minutě napřáhl při přesilovce Kasík, Hanuljak jeho střelu neudržel a důrazný Boháč propasíroval kotouč do sítě. Vedení domácích mohl zvýšit o pět minut později Bahenský, ale ze sólového úniku brankáře Chomutova nepřekonal.

Přehrát

00:00 / 00:00

Utkání očima reportéra Pavla Petra

Po šesti minutách třetí třetiny se podařilo hostům vyrovnat, když odražený puk vrátil do odkryté klece domácích Procházka. Když už se zdálo, že utkání dospěje do prodloužení rozhodl minutu před koncem o vítězství hostů Radek Duda. Za vyrovnaného stavu 1:1 na zápasy pokračuje série ve středu na ledě Chomutova.

Branky a nahrávky: 28. Boháč (J. Kasík) - 47. Milan Procházka (Trefný, Eiselt), 59. Duda (Kraft, Milan Procházka). Rozhodčí: Šindler, Hribik - Bádal, Pouzar. Vyloučení: 6:7. Využití: 1:0. Diváci: 3830. Stav série: 1:1.

Sestavy:

Mladá Boleslav: Schwarz - Frolo, Jiruš, Žabka, Jindra, J. Kasík, Duben - Nouza, T. Sýkora, Boháč - L. Pabiška, Král, Handlovský - Fabuš, Macho, Bahenský - Gajovský, Vrbata, Sup. Trenéři: Tlačil a Šejba.

Chomutov: Hanuljak - Grof, Trefný, Bombic, Pulpán, Tribuncovs, Brňák, Pavlas, Všetečka - Milan Procházka, Kraft, Eiselt - D. Hruška, Skořepa, Duda - Jíra, Mikšovic, J. Hašek - Polanský, Trochta, Domin. Trenéři: Rulík a Petrovka.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme