Kejval zůstává v čele Českého olympijského výboru i další čtyři roky. Ve volbě neměl protikandidáta

Předsedou Českého olympijského výboru bude i v příštích čtyřech letech jeho dosavadní šéf Jiří Kejval, který ve středeční volbě neměl protikandidáta. Kromě postu předsedy se rozhodovalo i o obsazení funkcí místopředsedů, členů výkonného výboru a dalších orgánů ČOV.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Kejval bude ČOV šéfovat i další čtyři roky

Jiří Kejval bude ČOV šéfovat i další čtyři roky | Zdroj: ČTK

Zvolení Jiřího Kejvala i pro další funkční období nebylo překvapením, protože již delší dobu bylo jasné, že mu ve volbě nebude čelit žádný protikandidát.

Kejvala tak čeká v pořadí již druhé čtyřleté období v roli předsedy Českého olympijského výboru, kterou zastává od roku 2012, kdy vystřídal Milana Jiráska.

Vedle jednomyslně zvoleného předsedy Kejvala byli podobně hladce zvoleni i další členové vedení ČOV. Pozici místopředsedy pro ekonomiku obhájil šéf atletického svazu Libor Varhaník, nově pak funkce místopředsedů budou zastávat také Zdeněk Haník z volejbalového svazu, předseda fotbalové asociace Miroslav Pelta a šéf lyžařů Roman Kumpošt.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme