Bulvární deník kryje Trumpovu milostnou aféru s dívkou Playboye, tvrdí Wall Street Journal

Americký bulvární deník National Enquirer kryje milostnou aféru republikánského kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa. S odvoláním na své zdroje o tom informoval list The Wall Street Journal. Bulvár podle něj koupil výhradní práva na příběh dívky Playboye Karen McDougalové, která tvrdila, že s Trumpem měla milostný poměr. Zprávu ale nakonec nikdy nezveřejnil. Majitelem bulvárního listu je společnost American Media, kterou řídí Trumpův přítel David Pecker.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Donald Trump

Donald Trump | Zdroj: Reuters

Kráska Karen McDougalová prohlásila, že s Trumpem měla románek v letech 2006 až 2007. V té době už byl republikánský kandidát manželem své stávající ženy Malenie.

Sledujeme ONLINE: Prezidentské volby v USA

Číst článek

National Enquirer dívce za příběh zaplatil 150 tisíc dolarů, tedy v přepočtu 3,6 milionu korun. Firma American Media podle The Wall Street Journal potvrdila platbu McDougalové. Odmítla ale, že by to souviselo s možným poměrem s Trumpem.

Peníze podle společnosti byly za sloupky o cvičení, titulní fotky a za příběh o vztahu s jejím tehdejším manželem.

Deník The Washington Post upozornil, že National Enquirer dlouhodobě stojí za Trumpem. Během republikánský primárek bulvární list otiskl řadu článků proti ostatním uchazečům o stranickou nominaci.

Zástupci z Trumpovy kampaně popřeli, že by se s McDougalovou intimně stýkal, takové spekulace označili za naprosté lži.

Trumpa v posledních týdnech nařkla řada žen ze sexuálního nátlaku a nevhodného chování, miliardář to označil za nesmyl a útoky proti své kandidatuře. Realitní magnát mimo jiné čelí žalobě od jisté ženy, podle které ji znásilnil, když jí bylo třináct let.

Kvíz: Vše okolo voleb prezidenta USA. Projdete cestou do Bílého domu?

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme