'Nejroztomilejší vězeň v historii.' Nizozemští policisté splnili 99leté babičce sen a zatkli ji

Energickou nizozemskou babičku „zatkla“ policie poté, co strážníkům její neteř prozradila neobvyklé přání. Na seznam věcí, které chce 99letá Annie před smrtí stihnout, zařadila totiž také své zatčení. O jejím příběhu, který se rozšířil na sociálních sítích, píše britský The Telegraph.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

99letá Annie chtěla zažít, jaké to je být zatčená

99letá Annie chtěla zažít, jaké to je být zatčená | Foto: Facebook, Politie Nijmegen-Zuid

Podle serveru The Telegraph seniorka odškrtává ze svého seznamu jednu věc za druhou. A policisté z Nijmegen Zuid jí rádi pomohli s dalším zážitkem.

99letá Annie řekla své rodině, že vždy chtěla vědět, jaké je to být zatčená. „S touhle žádostí za námi přišla její neteř. Když u nás nahlásila zločin, řekla nám o tom seznamu,“ řekl jeden z policistů serveru Daily Mail, který Telegraph cituje.

„Dostáváme hodně netradičních žádostí. Řekli jsme si, že bychom mohli udělat pro Annie něco speciálního,“ dodal.

Na fotografiích, které se objevily na internetu, se seniorka směje od ucha k uchu, zatímco má na rukou pouta a policisté ji vedou do cely. Pyšně pak pouta zvedá směrem k fotografovi.

Annie, která nikdy žádný zločin nespáchala, mohla v cele zůstat, jak dlouho chtěla. Její příběh mnoho lidí na sociálních sítích dojal.

„Děkujeme skvělým policistům z Holandska, kteří umožnili této ženě splnit si sen,“ napsal uživatel Joe Larch na Facebooku. „Nejroztomilejší vězeň v historii,“ uvedl Timothy Crayon.

Bijna 100 en een bucketlist: Vanochtend hebben we Annie een zeer mooie dag kunnen bezorgen door één van haar laatste...

Zveřejnil(a) Politie Nijmegen-Zuid dne 23. únor 2017

dp Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme