Trump opět šokoval: Měli bychom volby prostě zrušit a dát to Trumpovi

„Když o tom tak přemýšlím, měli bychom volby prostě zrušit a dát to Trumpovi,“ prohlásil na čtvrtečním setkání se svými stoupenci v Ohiu Donald Trump. Na konto své soupeřky Hillary Clintonové dodal, že je „její politika tak špatná“. V průzkumech přitom republikánský kandidát za Clintonovou zaostává.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Donald Trump ke kritice vlivných republikánů využívá především svůj twitter (ilustrační foto)

Donald Trump ke kritice vlivných republikánů využívá především svůj twitter (ilustrační foto) | Zdroj: Reuters

Stanice CNN označila výrok za úsměvný ve srovnání s Trumpovým předchozím tvrzením, že volby budou zmanipulované. Při třetí a poslední předvolební debatě s Clintonovou řekl, že nemusí volební výsledek uznat.

Většina předvolebních průzkumů přisuzuje vítězství Clintonové, a to i ve státech, v nichž se zřejmě o vítězi bude rozhodovat a k nimž patří také Ohio.

Trump na tamním shromáždění ve čtvrtek znovu poukazoval na nedostatečnou energii své soupeřky. Nechal dokonce přítomné, aby rozhodli, který z jeho oponentů je na tom hůř, zda jeho soupeř z primárek Jeb Bush, nebo Clintonová. „Kdo má míň energie, Jeb Bush, nebo Hillary Clintonová?“ otázal se přítomných. „Hillary,“ ozvalo se z davu.

Ve své kampani jako jeden z argumentů proti Clintonové používal tvrzení, že jí pro výkon prezidentské funkce chybí „síla a vytrvalost“. Ve čtvrtek o ní prohlásil, že má „velmi málo energie“.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme