Barbora Strýcová skončila v New Havenu v osmifinále, prohrála s Curenkovou

Barbora Strýcová prohrála v osmifinále tenisového turnaje v New Havenu s Ukrajinkou Lesiou Curenkovou 0:2 na sety, když ve druhém setu nedokázala uhrát ani jeden game a odnesla si nepopulárního ‚kanára‘.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Záhlavová-Strýcová je v New Havenu ve čtvrtfinále

Barbora Záhlavová-Strýcová je v New Havenu ve čtvrtfinále | Zdroj: Reuters

Úvodní sada byla přitom vyrovnaná a rozhodující byla až osmá hra. V ní česká tenistka podruhé ztratila podání a Ukrajinka v následujícím gamu dokázala první set dopodávat do vítězného konce.

Ve druhém setu Barboře Strýcové úplně odešel servis a rozjetá soupeřka toho dokázala využít. Za necelou půlhodinu proměnila tři ze čtyř brejkbolů a set vyhrála jasně 6:0.

Tenisový turnaj žen v New Havenu (tvrdý povrch, dotace 754.163 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo: Curenková (Ukr.) - Strýcová (ČR) 6:3, 6:0.

Poloviční úspěšnost měli čeští tenisté v kvalifikaci na poslední grandslamový turnaj sezony US Open. Zatímco Mertl postoupil do 2. kola kvalifikace po vítězství nad Američanem Sarkissianem, Pavlásek prohrál ve dvou setech s Argentincem Kickerem.

Do hlavní soutěže US Open se nepodívá ve dvouhře ani Kristýna Plíšková, která nestačila v kvalifikaci na Ukrajinku Zanevskou. Úvodní kolo kvalifikace bylo konečnou i Andreu Hlaváčkovou. Ta nestačila na Američanku Kingsleyovou a prohrála 0:2 na sety.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme