Berdych pomstil Veselého, v Cincinnati postoupil do osmifinále

Tenista Tomáš Berdych je na turnaji Masters v Cincinnati v osmifinále. Ve 2. kole si světová šestka poradila s Brazilcem Beluccim za hodinu a 21 minut po setech 6:2 a 6:3.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych vyhrál první zápas během letošní série severoamerických turnajů

Tomáš Berdych vyhrál první zápas během letošní série severoamerických turnajů | Zdroj: Reuters

„Určitě to nebylo jednoduché utkání, je to nepříjemný soupeř. Od začátku jsem hrál dobře, agresivně. Věděl jsem, co s daným míčem udělat a diktoval jsem tempo od začátku do konce,“ řekl po vítězném vstupu do turnaje v Cincinnati Tomáš Berdych.

Česká světová šestka porazila Brazilce Thomaze Belluciho, který v prvním kole vyřadil Jiřího Veselého, za 81minut 6:2 a 6:3. Berdych si rychlým vítězstvím spravil chuť po nepovedeném představení z minulého týdne, když v Montrealu vypadl hned v prvním zápase s kvalifikantem Youngem.

V osmifinále se 29letý rodák z Valašského Meziříčí utká s vítězem zápasu mezi Američanem Querrym a Španělem Robredem.

V Cincinatti se hraje i ženský turnaj, ze kterého v prvním kole vypadly Lucie Hradecká i Barbora Strýcová. Všechny tři Češky z elitní desítky žebříčku WTA, Petra Kvitová, Lucie Šafářová a Karolína Plíšková, měly v prvním kole volno a vstup do turnaje je teprve čeká.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme