Brzy se uzdrav, Petro! vzkazují Kvitové z Australian Open Wawrinka, Kuznětsovová i Kerberová

Letošní Australian Open se pomalu blíží ke svému konci. Končící ročník prvního tenisového grandslamu sezony se tentokrát musel obejít bez Petry Kvitové, kterou v prosinci přepadl neznámý útočník v jejím bytě a vážně jí poranil ruku. Tenisové hvězdy však na českou hráčku nezapomněly, o čemž svědčí i video, které se objevilo na sociálních sítích.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová, Fed Cup tisková konference

Petra Kvitová, Fed Cup tisková konference | Foto: Filip Jandourek

Ve tříminutové zdravici, za kterou stojí pořadatelé Australian Open, popřála Petře Kvitové brzké uzdravení řada tenisových hvězd současnosti.

V samotném úvodu dostala prostor v klipu Světlana Kuzněcovová. „Jak se máš, Petro? Když jsem zjistila, co se ti přihodilo, tak mě to hodně vystrašilo. Myslím, že je to velká obava pro řadu lidí, že jim někdo vnikne do domu. Je to šílené. Jsi ale velmi odolná a určitě se brzy vrátíš,“ vzkázala Kvitové ruská tenistka a v podobém duchu mluvila i Angelique Kerberová.

Souboj sester Williamsových v Melbourne vyhrála Serena. Získala rekordní 23. grandslamový titul

Číst článek

„Doufám, že jde tvá rekonvalescence dobře a že tě brzy znovu uvidím na tour. Vždy tě rád sleduji,“ prohlásil ve videu třínásobný grandslamový šampion Stanislas Wawrinka.

Vtipně pojaly své vystoupení letošní deblové finalistky z Australian Open Andrea Hlaváčková a Peng Šuaj, které Kvitovou vyzvaly k tomu, aby se rychle vrátila kvůli tomu, aby je mohla znovu porazit.

O zraněné Češce hezky promluvila i Chorvatka Mirjana Lučičová-Baroniová. „Moc nám chybíš! Jsi jednou z nejmilejších osob, co jsem kdy potkala. Je mi moc líto, co se stalo.“

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme