Byla jsem horší, přiznala Petra Kvitová a vyhlíží finále Fed Cupu

Na tenisovém Turnaji mistryň uhrála Petra Kvitové jediné vítězství proti Marii Šarapovové a po dnešní porážce od Caroline Wozniacké se se Singapurem loučí. V myšlenkách už se ale soustředí na svou poslední akci letošní sezony – listopadové finále Fed Cupu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová (vpravo) blahopřeje Caroline Wozniacké po vzájemném zápase

Petra Kvitová (vpravo) blahopřeje Caroline Wozniacké po vzájemném zápase | Zdroj: Reuters

„Caroline hrála velice uvolněně a věděla, že do ní půjdu. Bavily jsme se o tom v šatně a sama říkala, že byla překvapená, jak jí to padalo. Dnes jsem byla určitě horší, měla jsem nějaký brejk, ale nějak mi to nesedlo,“ litovala po zápase s Caroline Wozniackou Petra Kvitová.

Na Turnaji mistryň získala jediné vítězství, po dlouhé době zdolala Rusku Šarapovovou. „Přijela jsem s tím, abych postoupila do semifinále. Ale to je prostě tenis a nedělala bych z toho tragédii. Ale chtěla jsem od sebe víc, než jsem předvedla,“ přiznává čtyřiadvacetiletá česká tenisová jednička.

Přehrát

00:00 / 00:00

Svůj pohled na prohru s Wozniackou i další plány svěřila Petra Kvitové reportérovi ČRo Jaroslavu Plašilovi

„Přemýšlím o přípravě po Asii. Všechno vypadalo super, ale když jsem sem přiletěla, cítila jsem se hodně unavená. Nespala jsem nejlíp, což se na mně hodně podepíše. Včera jsem se dokázala výborně vyhecovat, ale nevydrželo to,“ přiznává třetí hráčka světového žebříčku.

Petra Kvitová se letos představí ještě jednou – ve finále Fed Cupu. „Je dobře, se sezona ještě nekončí, chci urvat všude to nejlepší. Když hrajete doma, ten tlak je obrovský, všichni čekají, že donesu dva body a budeme hrát jen o ten třetí. Tyhle zápasy mám ráda, vždy mě vyhecují a něco v sobě najdu,“ těší se Petra Kvitová na poslední akci letošní sezony.

Petra Kvitová v Turnaji mistryň končí, prohrála s Wozniackou

Číst článek

Jaroslav Plašil, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme