České tenistky se podepisovaly v Českém rozhlase. Fanoušci je obdarovali růžemi

Nečekaně vysoký zájem vzbudila autogramiáda českých tenistek v Českém rozhlase. Někteří zájemci čekali hodiny před foyer Českého rozhlasu na podpisy Petry Kvitové, Lucie Šafářové, Barbory Strýcové a Denisy Allertové, které doplňoval nehrající kapitán Petr Pála.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na finále Fed Cupu proti Rusku byly nominovány: zleva Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Barbora Strýcová a Denisa Allertová. Nehrajícím trenérem je Petr Pála (uprostřed)

Na finále Fed Cupu proti Rusku byly nominovány: zleva Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Barbora Strýcová a Denisa Allertová. Nehrajícím trenérem je Petr Pála (uprostřed) | Zdroj: ČTK

Desítky, možná až stovku metrů se táhla fronta, kterou vytvořili před Českým rozhlasem zájemci o podpis českých fedcupových reprezentantek.

Přišli příznivci různého věku i pohlaví. Některým fanynkám bylo sotva pár měsíců.

Přehrát

00:00 / 00:00

Příznivci českých tenistek přišli na autogramiádu svým oblíbenkyním popřát hodně štěstí

Ty zbylé gratulovaly a přály českým tenistkám hodně štěstí. A doufaly, že o víkendu proti Rusku podruhé vyhrají fedcupové finále.

„Jsme za to moc rády. Toto jsou činnosti, které děláme rády, protože fanoušci jsou pro nás strašně důležití a ženou nás dopředu,“ říkaly Barbora Strýcová a Denisa Allertová.

K podpisu dostávaly nejen kartičky a knížky, ale někdy i dresy nebo obří míče. Někteří příznivci jim dokonce přinesli růže.

V noci na pondělí Madonna, v úterý ráno tenisový kurt. O2 arena je jako chameleon

Číst článek

Na rozdíl od Petry Kvitové a Lucie Šafářové nebudou stát Allertová a Strýcová ve svém čtvrtém finále. Pro Allertovou to dokonce bude premiérové finále, které stráví s týmem.

„Mám samozřejmě nervy, protože je to finále a strašně moc si přeji výhru. Na druhou stranu nemám takové nervy, jako když jsem letěla s týmem poprvé do Québecu, to byly větší. Teď už se s týmem znám. Je to super pocit, že s nimi můžu být znova. Doufám, že finále bude vítězné,“ věří benjamínek českého týmu Allertová.

Češky se proti Ruskám v pražské O2 areně postaví v sobotu od 14 hodin, nedělní program začíná o dvě hodiny dříve.

Martin Charvát, Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme