Chci zvednout nad hlavu velkou trofej, říkala po životním úspěchu Šafářová

První cesta grandslamové vítězky ve čtyřhře z Roland Garros Lucie Šafářové vedla po příletu domů a do Prostějova. Tam začala její kariéra a svým fanoušků ukázala obě trofeje. Kromě té ze čtyřhry také cenu za finále dvouhry.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Šafářová se svými nejbližšími po návratu z úspěšného French Open

Lucie Šafářová se svými nejbližšími po návratu z úspěšného French Open | Zdroj: ČTK

„Je to úžasné, krásné a jsem ráda, že jsme se tady všichni sešli a můžeme společně s fanoušky a mými nejbližšími sdílet moji radost. Jsem ráda, že jsem se takhle vrátila domů,“ zářila Lucie Šafářová.

Při setkání s fanoušky to české tenistce mimořádně slušelo. Přestože času na přípravu měla po příletu domů do Brna podle její maminky Jany Šafářové minimálně.

Přehrát

00:00 / 00:00

Chtěla bych se posunout někam dál a splnit si další sen, zvednout nad hlavu velkou trofej, říkala po návratu z French Open Lucie Šafářová

„Stihla se jenom zastavit doma, dát sprchu a už zase jela do Prostějova.“ Čas tak zatím nebyl ani na slibované buchty.

„Doufám, že si uděláme čas příští týden. Až se to všechno trochu uklidní.“

Termín pro přípravu buchet pak maminka Lucie Šafářové Jana mírně poupravila a možná na ně dojde už zítra. Jisté však je, že její dcera teď chce především odpočívat. I když sama ještě neví jak dlouho.

„Uvidíme, jsem strašně aktivní člověk, tak mě možná to možná za pár dní přestane bavit,“ usmívala se finalistka French Open ve dvouhře a vítězka čtyřhry.

Po úspěchu v Paříži je teď Lucie Šafářová poprvé v nejlepší desítce světového žebříčku. Stále ale touží i po grandslamovém titulu ve dvouhře.

„Trvalo mi dlouhých dvanáct let, než jsem se mezi nejlepších deset dostala, ale doufám, že to ještě nekončí. Chtěla bych se posunout někam dál a splnit si další sen, zvednout nad hlavu velkou trofej. Budu na sobě dál pracovat a snažit se hrát tenis líp a líp,“ usmívala se Lucie Šafářová.

Tomáš Minarčík, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme