Dobrovolně bych si dvouhodinový trénink nedala, smála se suverénní Šafářová

Tenistka Lucie Šafářová bude v Paříži až do posledního dne turnaje a vedle finále dvouhry si zahraje také deblové. Ne všechno šlo ale podle plánu - na kurtu strávila česká hráčka mnohem více času, než by před životním sobotním duelem potřebovala.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Šafářová na Roland Garros  2015

Lucie Šafářová na Roland Garros 2015 | Zdroj: Reuters

Po prvním setu to byla idylka, jenže ne každá sada trvá 20 minut a končí jasným stavem.

Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová měly proti sobě hodně motivované Češky, pro které byla na rozdíl od finalistky singlu čtyřhra už dávno jasnou prioritou.

„Asi bych si dnes dobrovolně dvouhodinový trénink nedala, ale být ve finále čtyřhry je úžasné. Jsem za to moc ráda,“ svěřila se Šafářová.

Přehrát

00:00 / 00:00

Dvojnásobná finalistka Roland Garros Lucie Šafářová se před sobotním finále dvouhry nadřela – semifinále deblu hrála dvě a půl hodiny

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká sice utkání nedotáhly do vítězného konce, ale svou kamarádku na kurtu hodně dlouho zdržely. Za třicetistupňového vedra dohromady téměř dvě a půl hodiny.

„Dnes tam bylo opravdu vedro, ale nějak se to zvládlo. Už mám za sebou ledovou vanu, takže půjdu teď odpočívat a připravit se na zítra,“ řekla česká tenistka.

„Dostávám spoustu zpráv, je to hrozně krásné a milé. Z New Yorku mi přiletěla sestra, takže si teď užiju, že kolem sebe mám své blízké a hlavně si to užiju zítra,“ dodala Lucie Šafářová.

Šafářová si na Roland Garros zahraje i finále ve čtyřhře. S Mattekovou vyřadila H+H

Číst článek

Její sobotní finálová soupeřka Američanka Serena Williamsová měla ve dni volna jiné starosti. Kvůli zdravotním potížím v předchozích dnech - údajně ji trápila chřipka - se omluvila z tiskové konference a v areálu Rolanda Garrose oproti původnímu plánu ani netrénovala.

„Slyšela jsem o tom, ale u ní člověk nikdy neví. Musím být ready, že zítra bude stoprocentní,“ uzavřela dvojnásobná finalistka Roland Garros Lucie Šafářová.

Jaroslav Plašil, Simona Bartošová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme