Duo Hradecká, Hlaváčková nestačilo ruský pár a s Turnajem mistryň se loučí už po prvním kole

České tenistky Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká podlehly v prvním kole Turnaje mistryň ruskému páru Makarovová, Vesninová 6:2 a 7:5, takže si semifinále v Singapuru nezahrají. Ruské hráčky měly navrch po většinu utkání, během kterého přišly o svůj servis pouze jednou. Poslední českou stopou na Turnaji mistryň tak zůstává deblistka Lucie Šafářová.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká | Foto: ASC Dukla

Makarovová s Vesninovou dominovaly především v prvním setu, který získaly poměrně snadno za necelých 35 minut poté, co Češkám hned na úvod vzaly servis a posléze již žádné komplikace nedopustily.

Druhé dějství bylo o poznání vyrovnanější. Duo H+H se zlepšilo jak při podání, tak při příjmu. Ani zlepšení ale nakonec úspěch českému páru nepřineslo, protože Rusky zvládly koncovku druhého setu lépe, což využily k zisku další sady a ukončení zápasu v jejich prospěch.

Po vypadnutí Hlaváčkové s Hradeckou a Karolíny Plíškové, která startovala v singlu i deblu, si tak šanci na zisk titulu v Singapuru z českých hráček uchovává už pouze Lucie Šafářová, kterou společně s její americkou kolegyní Mattekovou-Sandsovou čeká v sobotu semifinále.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme