Kvitová je ve Wu-chanu už v semifinále, postupují také Berdych a Veselý

Petra Kvitová pokračuje ve výborných výkonech na oblíbeném turnaji v čínském Wu-chanu. Necelý den po zdolání světové jedničky Kerberové porazila i Britku Johannu Kontaovou. V Šen-čenu zase do čtvrtfinále postoupil Tomáš Berdych po výhře nad Kazachem Kukuškinem. Utká se s Jiřím Veselým.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová vydřela ve Wu-chanu další výhru

Petra Kvitová vydřela ve Wu-chanu další výhru | Zdroj: Reuters

Včerejší výhra nad světovou jedničkou Angelique Kerberovou vzala Petře Kvitové hodně sil, ale přidala sebevědomí. Ve čtvrtfinále turnaje ve Wu-chanu si proti Britce Johanně Kontaové ani jednou neztratila podání.

V souboji dvou hráček z druhé světové desítky proměnila Petra Kvitová v každé sadě jeden jediný brejkbol. To jí stačilo na vítězství 6:3 a 6:4 za hodinu a půl. V semifinále turnaje, který před dvěma lety vyhrála, se utká s Rumunkou Simonou Halepovou.

V tisíc kilometrů vzdáleném Šen-čenu hrál Tomáš Berdych mnohem vyrovnanější zápas s Kazachem Michailem Kukuškinem. Oba sety dvouhodinového zápasu rozhodl tie-break. V tom prvním tenista z Valašského Meziříčí využil třetí setbol a vyhrál 9:7, ten druhý byl jednoznačnější a nejvýše nasazený hráč turnaje ho ovládl 7:4.

Ve čtvrtfinále se světová devítka utká s krajanem Jiřím Veselým, který porazil Španěla Iniga Cervantese-Hueguna za hodinu a půl 7:6 a 6:3.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme