Kvitová se kvalifikovala do Singapuru. Na Turnaji mistryň bude popáté v řadě

Tenistka Petra Kvitová nepřijde ani o jeden z vrcholů sezony. Vedle finále Fed Cupu se představí i v Singapuru na Turnaji mistryň, kde bude bojovat už popáté v řadě. Pomohly jí neúspěchy soupeřek v pořadí, které ji už z elitní osmičky nedostanou.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová host radiožurnálu

Petra Kvitová host radiožurnálu | Foto: Filip Jandourek

„V téhle sezoně jsem si prošla pár těžkými momenty, takže jsem na sebe moc hrdá, že jsem se znovu kvalifikovala do Singapuru. Moc se těším,“ napsala na svůj facebookový profil Petra Kvitová poté, co její účast potvrdila asociace WTA.

Sama tenistka se ale o svou účast na závěrečném turnaji sezony nijak nezasloužila. Tento týden tráví tréninkem a navštěvováním hokejových zápasů na severu Moravy. V tomto roce vyhrála turnaje v Sydney, Madridu a New Havenu. Část sezony ale vynechala kvůli léčení následků mononukleózy.

Na Turnaji mistryň se Petra Kvitová představí popáté v řadě. Prestižní turnaj vyhrála jednou, hned při své premiérové účasti v roce 2011. Jistou účast na letošním ročníku mají i Rumunka Halepová, Španělka Muguruzaová a Ruska Šarapovová.

Vedle české jedničky bojuje o účast v Singapuru také Lucie Šafářová, která drží sedmé místo. Šanci dostat se mezi elitní osmičku má i dvanáctá Karolína Plíšková.

 

I am so excited to qualify for the WTA Finals for the fifth straight year. I have been through some tough moments this...

Posted by Petra Kvitová on 14. říjen 2015

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme